Oci a la natura i Ecoturisme Tornar

La NATURA és un ben comú que tots hem de cuidar i del que podem gaudir molt. A Dénia, podràs gaudir de bonics recursos naturals com el Parc Natural del Montgó i la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni. Tortugues marines, dofins i balenes són algunes de les espècies marines que freqüenten la reserva, així com aus tals com el falcó pelegrí, el cormorán emplomallat, l'àguila pescadora, la garsa real, l'alcatraz, el charrán, la pardela “balear” i “cenicienta”, etc. Tant el Servei Ambiental Marí i de Pesca de l'Ajuntament de Dénia com el Centre d'Interpretació del Parc Natural del Montgó organitzen, al costat de l'empresa Mundo Marino, diverses visites guiades a la Reserva Marina que seràn promocionades a través d'aquesta web i les xarxes socials de Dénia Turisme.

activitats públiques

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha organitzat una nova edició del programa “Descobreix els paisatges de Dénia”, una oferta per als mesos de JULIOL i AGOST que té com a objectiu promoure entre veïns i visitants les eixides a peu per l’entorn natural de Dénia i poblacions veïnes de la comarca.

Empreses privades

Ací us presentem les empreses que ens ajudaran a interpretar la naturalesa i conéixer la seua essència a través de rutes paisatgístiques, culturals, etnobotánicas, etc. També ofereixen activitats de ressò-teambuilding, albirament d'aus, tallers de naturalesa, visites a coves i espais naturals, etc.

fullets

Ací podràs descarregar-te fullets sobre les espècies animals que habiten en el nostre territori.