A la nit Tornar

BARS I PUBS AMB DIFERENTS ESTILS: MEDITERRANI, CHILLOUT...

Gaudeix de les activitats culturals i lúdiques que tenen lloc durant les nits a Dénia; com a exemple, a l'estiu, el Castell és el lloc idoni per a la celebració dels concerts de "Música al Castell- Festival de Música Tradicional i Popular", que ompli les nits de melodies, cançons i notes de diverses regions d'Espanya i països del món.

També durant l'època estival podràs anar a veure les pel·lícules de "Cinema Vora Mar" que tenen lloc a la platja. La Setmana Internacional de la Música (agost) i la Mostra de Dansa folklòrica (1a setmana de setembre) són unes altres de les activitats que se celebren any rere any perquè aprofites el teu temps lliure.

Què fem aquest cap de setmana?

Tant si t'agrada escoltar MÚSICA EN DIRECTE o passar una bona estona amb les últimes OBRES DE TEATRE, MONÒLEGS i ESPECTACLES... Dénia és el teu lloc!

En aquest apartat et redirigim als perfils en xarxes socials dels teus llocs favorits perquè estigues al dia amb les últimes actuacions.

Visita LAMARSERENA (port el Portet), el BUDDHA i el ZENSA (port Marina de Dénia), si vols gaudir a l'aire lliure d'un bon còctel, música i vistes increïbles!

Vine al carrer la Mar i pren-te una copa amb bona música en directe en Paddy O'Connell,Dorian Gray o en LaChica de Ayer.

Si et ve de gust passar una bona estona amb els millors monòlegs, obres de teatre i espectacles... el CONDADO és el teu lloc!