BUSCA'M A DÉNIA Tornar

Us presentem la CAMPANYA PROMOCIONAL de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA)

Busca'm a Dénia

BUSCA'M ON EL MEDITERRANI ES POT ASSABORIR a través de l'exquisida Gamba Roja de Dénia i altres receptes on els productes de la mar i l'horta són els protagonistes!

Dénia és Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO, des de l'any 2015, no sols per la seua àmplia oferta de restauració sinó també pel bon fer dels seus cuiners que utilitzen productes de Km. 0 en les seues exquisides elaboracions.

Receptes de tradició amb un toc creatiu i innovador que ens fa únics!

També formem part de la plataforma gastronòmica SABOREA ESPAÑA a través de la qual donem a conéixer la nostra gastronomia a nivell nacional i internacional.

BUSCA'M ON LA MAR ES VIU INTENSAMENT i els amants dels esports nàutics troben el seu paradís!

Dénia posseeix més de 17 km de costa! Al nord de la ciutat, trobaràs les platges de Les Marines d'arena fina en les quals trobaràs vents favorables quasi tot l'any per a la pràctica d'esports de vela com el kitesurf, windsurf, wingfoil, vela, etc.

En el sud de la ciutat, se situen les cales rocoses de Les Rotes banyades per les aigües cristal·lines de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, on podràs recórrer la costa en caiac o fer tub respirador i conéixer la nostra riquesa submarina. Deixa't guiar per les nostres empreses de turisme actiu que faran que gaudis al màxim de la nostra naturalesa!

BUSCA'M ON LA MUNTANYA CONTEMPLA LA MAR O ON L'ENTORN EM CONVIDA A MOURE'M!

Quan arribes a Dénia, no et passarà desapercebut el MONTGÓ de 753 metres d'altura i que va ser declarat Parc Natural en 1987 pels seus més 650 espècies de flora. Qualsevol ruta que tries et portarà a unes espectaculars vistes panoràmiques de la ciutat i la nostra costa!

A més del parc natural, Dénia t'ofereix altres espais naturals com la Via Verda, el passeig de Les Rotes i altres racons on gaudir de l'aire lliure i la tranquil·litat.

BUSCA'M ON ES GAUDEIX D'UN ESTIL DE VIDA PURAMENT MEDITERRANI!

Gaudeix d'un refresc en una terrassa mirant a la immensitat del Mediterrani, visita la Llotja de Peix i emociona't amb l'arribada dels vaixells de pesca replets de productes frescos, deixa't enamorar pel  bulliciós Mercat Municipal on podràs comprar fruites, verdures, peix fresc o simplement gaudir d’un esmorzar  típic de la zona, regala't un passeig pels ports esportius de la ciutat, realitza les teues compres en el comerç local que trobaràs en el centre històric i carrer principal Marqués de Campos... Volem compartir amb tu el nostre meravellós estil de vida!

¡Et convidem que navegues per la nostra web i conegues totes les teues opcions!