MERCAT MUNICIPAL

Ubicació: Carrer Magallanes s/n. Serveis: Podràs trobar productes frescos i de primera qualitat (fruites, verdures, carns, peixos, pans, saladures, espècies, cafeteries…) Horari: Obri de 6.30h a 14 hores de dilluns a dissabte. Oferta externa: Divendres (matins): fruites i verdures en general. 

WEB DEL MERCAT MUNICIPAL

LLOTJA DE PEIX

Ubicació: Port de Dénia – Moll Pesquer (davant de l’Esplanada de Cervantes). Horari: Podem veure arribar els vaixells al port des de les 15h30 fins a les 18h. Venda de peix: De dilluns a divendres, a partir de les 17.30h. Trobaràs una gran varietat de productes de la mar: gamba roja de Dénia, cigales, eriçons, polp, aladrocs, calamars, pesca de cèrcol i peix fresc en general.

Subasta de peix: Tot l'any, excepte el mes de parada biològica. De dilluns a divendres a les 17h. Confraria de Pescadors: telèfon 965 78 00 06.

MERCADETS

Mercat ambulant setmanal: S'instal·la els dilluns a l'Esplanada de Torrecremada de 8h a 13.30h amb 394 llocs. 

Mercat ambulant de fruites i verdures: Al carrer Magallanes, complementa l'oferta del Mercat Municipal. Els divendres, al matí, fruita i verdura de productors locals.

Rastre setmanal: Els divendres a l'aparcament de Torrecremada de 8 a 13.30 h es venen productes de segona mà. 

Fira de segona mà i col·leccionisme: El primer diumenge de cada mes de 9 a 15h al riurau de Jesús Pobre.

Mercat del Riurau de Jesús Pobre:Tots els diumenges, oferta de productes d'alimentació. Hivern: de 9 a 14h. Estiu: de 18 a 23h.

Mercat ambulant de primavera i estiu: S'instal·la al llarg del passeig marítim front al port local. Es venen articles de bijuteria, regal, marroquineria, tèxtil, etc.

De Falles a 1ª setmana de juny: caps de setmana i festius. Des de juny fins a final de setembre: tots els díes. (de 18 h. a 24 h.)

Mercat de la Terra (la Xara): parades agroecològiques i artesanals, música en directe. 2n dissabte de cada mes, de 9h30 a 14h30 a la plaça del Cinema de la Xara.

MERCADETS PELS VOLTANTS

No et perdis els diferents mercadets de la Marina Alta: descarréga't el llistat