Agenda d´activitats volver

PROGRAMA ACTIVITATS EN FAMÍLIA


Es tracta d'un programa d'activitats destinades al públic familiar, organitzat conjuntament per les regidories de Cultura, Transició Ecològica i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia.

El programa inclou propostes variades com: actuacions musicals, dansa, teatre, projeccions de cinema en valencià, visites guiades “Arqueologia i paisatges” i "Excursions en família", eixides per paratges naturals de Dénia i la comarca.

Les diverses activitats tenen lloc mensualment des d'octubre a juny i són gratuïtes, però és necessari inscriure's i/o reservar entrada prèviament.

PROGRAMA ACTIVITATS ALS PARCS NATURALS


La marca Parcs Naturals de la Generalitat Valenciana organitza activitats i excursions guiades gratuïtes durant tot l'any destinades a visitants i públic familiar.

Entre Dénia i Xàbia es troba el Parc Natural del Montgó, també hi ha dos parcs molt pròxims a la comarca: la Marjal Pego-Oliva i el Penyó d'Ifach a Calp.

Consulta la programació d'excursions i activitats a través de la pàgina web www.parquesnaturales.gva.es o contacta amb els centres d'interpretació i informació dels diversos parcs. Així mateix també es poden visitar aquests centres, els quals compten amb instal·lacions recreatives.

Horari d'atenció al públic del Centre d'Interpretació del Montgó: de 09.00 a 14.00 h dilluns, dimecres i divendres; la resta de dies amb cita telefònica. Diumenge tancat.

Més informació i reservas

Centre d´ Interpretació del  Montgó

Finca Bosc de Diana
Camí Sant Joan  1

03700  Dénia

Tel: 96 6467155 / 679196461

 parque_montgo@gva.esALTRES ACTIVITATS INFANTILS I JUVENILS


L'Ajuntament de Dénia a través de les regidories de Festes, Joventut i Cultura a banda i al llarg de l'any organitza diverses activitats destinades a xiquets i joves.

Activitats com a tallers i cursos, jocs a l'aire lliure, cinema a la platja amb projecció de pel·lícules infantils, actuacions i espectacles, desfilada i festa de disfresses per Carnestoltes, túnel del terror en Halloween, etc.


Consulta en l'agenda o contacta'ns.


PROGRAMA D´ACTIVIDADES ESPORTIVES I D´OCI


Nombrosos clubs esportius, així com empreses de turisme actiu i oci ofereixen activitats per a xiquets i joves durant el període estival i vacacional, algunes d'aquestes activitats es mantenen al llarg de l'any.

Cursos d´equitació, vela, windsurf, paddle surf, pesca o rem, excursions amb vaixell, caiac, quads o segway, sessió de pelis infantils en l'autocine.

La diversió està garantida!