Per què casar-se a Dénia volver

Raons per a donar el SÍ VULL a Dénia


Dénia a la vora de la mar Mediterrània, posseeix un clima i una llum envejable durant gran part de l'any, que permetran que un dia tan important lluïsca esplèndid siga com siga l'estació en què se celebre.


El seu meravellós enclavament entre mar i muntanya, juntament amb el seu patrimoni històric, ofereixen sorprenents i magnífics escenaris plens de romanticisme per a acollir un dels moments més importants de qualsevol parella.

Llocs amb molt d'encant que inspiraran la celebració de la CERIMÒNIA, tant si és civil, religiosa o simbòlica, i faran que siga inoblidable. Unes noces al costat de la mar, o potser a bord d'un vaixell, en un castell de llegenda, o tal vegada en alguna acollidora església o ermita…Les possibilitats a Dénia són immenses!

Així mateix, alberga nombrosos ESPAIS PER A CELEBRACIONS I SERVEIS D'ÀPATS, que delectaran als assistents al convit amb la millor gastronomia i el seu bon saber fer.

La ciutat i el seu entorn també compten amb una gran varietat d'allotjaments, en els quals serà fàcil aconseguir que els convidats se senten especials i on poder iniciar una fantàstica lluna de mel.


Disposa d'una àmplia oferta de professionals que ajudaran al fet que aquest gran dia siga memorable, amb un servei personalitzat i adaptat a les preferències de la parella.


Dénia és un destí de somni per a unes noces úniques!