Zona de bany caní i normativa de platges volver

ZONA DE BANY HABILITADA


Zona de bany per a mascotes situada en l'escullera nord del port de Dénia, al sud de l'espigó localitzat darrere del port esportiu Marina El Portet i la sala de festes Sounders.

Altra informació d'interés:

Platges per a gossos en la Comunitat Valenciana
Fullet informatiu sobre la Posidònia Oceànica


NORMATIVA SOBRE LA PRESÈNCIA DE GOSSOS A LES PLATGES


Ordenança municipal de gestió i seguretat en l'ús, gaudi i aprofitament de les platges de dénia: Títol II . Capítol II de la presència d'animals a les platges.


De l'1 de juny al 31 d'octubre no es permet la presència de gossos a les platges per considerar-se temporada de bany.


Decret 58/2018, de 4 de maig, del Consell, pel qual s'aprova el Pla d´ acció territorial de la infraestructura verda del litoral de la Comunitat Valenciana i el Catàleg de platges de la Comunitat Valenciana. (PATIVEL)


 De l'1 de novembre a l'1 de març es permet la presència de gossos a les platges de Dénia, excepteen les següents platgesper tractar-se de zones d'especial protecció (en les quals no es permet durant tot l'any per aquesta raó):

-Deveses, zona al costat del riu Molinell
-Els Molins: des de C/ Llac Tiberiades (restaurant Estanyó) fins a Punta Molins, C/ Mar Cantàbrica - Mar Mediterrània (restaurant Cova del Mero)De l'1 de març al 31 de maig, en tractar-se del període de cria del chorlitejo, un ocell protegit que nia en diversos punts del litoral dianense, només es permet la presència de gossos en les següents platges:

-Marineta Cassiana
-Les Marines: Des de C/ Musola (Blay Beach) fins a C/ Rascló
-Les Bovetes: des de C/ Rascló fins a C/ Mar Mediterrània - Mar Cantàbrica (restaurant Cova del Mero)
-Almadrava, en el tram de platja confrontant amb el terme municipal de Els Poblets