Dénia a la tarda nit volver

Amb la posta del sol Dénia adquireix un altre matís descobreix-lo!


A continuació et proposem algunes activitats a la teua elecció per a seguir gaudint d´ellaCONEIX LA TRADICIÓ PESQUERA

Com a bon municipi pesquer que es pree, una visita a la LLOTJA paga la pena, pots observar com descarreguen els petits vaixells a partir de les 16 h i comprar en la zona de venda al públic els productes frescos nouvinguts a port.
Horari de la zona de venda al públic: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h aprox. en temporada estival.PORTA'T UN REGAL

Al costat del port pesquer i davant del barri mariner, trobaràs l'acolorit MERCADET DE PRIMAVERA-ESTIU, amb llocs de bijuteria, artesania i articles de regal.

Horari del mercadet (ESTIU): tots els dies de 18.00-01.00 h.

Si t'acompanyen els més xicotets, una altra opció per al seu entreteniment als mesos d'estiu, és fer una parada a la fira d'atraccions situada en l'escullera nord del port, a escassos metres del mercadet.

Horari d'obertura de la fira: el mateix que el del mercadet. No estarà instal·lada a l'estiu 2021.

RELAXA'T I DIVERTEIX-TE 

Tardeo i oci nocturn, gaudeix la posta de sol des d'alguna terrassa, escolta bona música sota la llum de les estreles, existeix un ampli ventall de possibilitats. Et suggerim no perdre't els locals d'oci que trobaràs en:

MARINA EL PORTET, port esportiu i d'oci situat en l'escullera nord, en ell trobaràs locals de restauració, terrasses amenitzades amb música i discoteca. A més de fabuloses vistes al port i al castell.

MARINA DE DÉNIA, port esportiu i d'oci situat en l'escullera sud, replet d'agradables locals de restauració i animades terrasses al costat de la mar, també amb impressionants vistes panoràmiques.

C/ LA MAR, en ella se situa l'antic magatzem de pansa de Morand, edifici hui dia reconvertit en pubs de diferents estils, tots ells amb pati/terrassa interior.

ESPAI ELS MAGAZINOS, amb entrada des de la C/ Pont, un espai gastronòmic i cultural, un lloc lligat a la història de la ciutat, que va ser llar d´estables nobles  al s. XVI i en segles posteriors va estar lligat al gremi dels fabricants de joguets i a mariners.


ACOMIADA AL SOL

No et perdes la màgica posta de sol des de Dénia, no deixes d'observar si estàs en la zona nord de la platja Les Marines o en la costa rocosa Les Rotes, on el sol es posa darrere de la silueta de la ciutat. També des de l'alt del Castell o les esculleres del port, gaudiràs d'unes vistes úniques.

Existeix la possibilitat de realitzar excursions amb vaixell i gaudir de l'hora màgica des de la mar, consulta en l'oficina de turisme i t'oferirem més dades.

CULTURIZAT

Assisteix a festivals de música al Jardí de Torrecremada, visita exposicions d'art o gaudeix d'una pel·lícula amb els menuts al costat de la mar, Dénia compta amb una animada programació cultural que pot coincidir amb la teua visita.

Consulta en l'AGENDA tota la programació d'aquest estiu organitzada pel Departament de Cultura de l'Ajuntament.

En definitiva, un dia es queda curt per a conéixer tots els encants de Dénia, potser és necessari tornar...


T'estarem esperant!