La cerimònia  Tornar

Els espais més romàntics

Feu realitat el somni de casar-vos en un castell


El castell de Dénia pot albergar cerimònies civils o simbòliques a l'Esplanada del Governador, un espai a l'aire lliure envoltat de milers d'anys d'història i vistes espectaculars.

Sí que vull al costat de la mar


El Real Club Nàutic de Dénia disposa de salons i terrasses que ofereixen vistes úniques al seu port esportiu i al port de la ciutat, en els quals es pot celebrar la cerimònia i el banquet nupcial envoltats d'un ambient mediterrani.


Més informació

RCN Dénia

+34 96 578 09 45 - 652 902 231

info@cndenia.es

Cerimònia o prenoces navegant per la costa de Dénia


Donar el sí que vull a bord d'una embarcació, o sorprendre els convidats a les prenoces navegant sota una romàntica posta del sol, l'empresa Mundo Marino disposa d'un catamarà que farà que l'experiència siga inoblidable.

Més informació

Mundo Marino

+34 96 642 30 66

info@mundomarino.es

Cerimònia a l'aire lliure i envoltada de vegetació


A Dénia existeixen nombrosos establiments hotelers i de restauració que en les seues instal·lacions disposen d'espais a l'aire lliure, com a jardins i terrasses plens d'encant que poden albergar la celebració de la cerimònia a més del banquet nupcial.

Més informació

Consulta ací

Camí a l'altar església o ermita?


Per a celebrar unes noces d'acord amb les creences religioses, la ciutat acull diferents esglésies catòliques en les quals rebre el sagrament del matrimoni.
En ple centre de Dénia, a escassos metres de llocs emblemàtics com el Castell, els barris antics i el port, es situen: la Parròquia de Nostra Senyora de l'Assumpció i la Parròquia de Sant Antoni de Pàdua.


També és possible celebrar la cerimònia en xicotetes i emblemàtiques ermites situades dins del terme municipal que depenen de les diferents parròquies.

Més informació

Parròquia Nostra Senyora de l'Assumpció

+34 96 578 01 76

Parròquia Sant Antoni de Pàdua

+34 96 578 09 78

Parròquia San Miguel Arcàngel

+34 96 642 09 54 sanmiguelarcangeldenia@archivalencia.esCerimonia a l´Ajuntament


Per a cerimònies més senzilles, l'Ajuntament de la ciutat també posa a la disposició dels contraents el Saló de Plenaris.

Altra informació d´interés

Cerimònia civil a Dénia, quins passos seguir?

Consulta ací els tràmits i costos