PER QUÈ A DÉNIA Tornar

A Dénia no sols trobarem gran quantitat de dies de sol a l'any i una temperatura mitjana anual de 20 graus sinó que també existeixen molts tipus d'hàbitats que gaudeixen d'unes condicions que faciliten l'assentament d'innombrables espècies tant de flora com de fauna i fins i tot són el punt de pas d'espècies animals migratòries com a ocells i/o cetacis.

Entre aquests HÀBITATS cal destacar el litoral costaner amb fons de roca i d'arena, el matoll mediterrani i zones forestals al Parc Natural del Montgó, els penya-segats del Cap de Sant Antoni, la reserva natural i marina del Cap de Sant Antoni, els LIC (Llocs d'Importància Comunitària), coves marines, zones humides com a rius i marjals, zones agrícoles de secà i regadiu en la Via Verda o als afores de les entitats locals menors de Jesús Pobre i La Xara, etc.

No et pots perdre l'observatori d'albirament d'ocells marins i cetacis situat al final de l'àrea de Les Rotes. Pot ser tens sort i pugues albirar algun dofí, tortuga o balena ja que, en determinats períodes de l'any, trien les nostres aigües per a alimentar-se i/o descansar durant els seus viatges migratoris.


FULLETS

En els següents fullets podràs conéixer millor les espècies marines de les quals et parlem i realitzar les rutes ornitològiques que et proposem!