PER QUÈ PRACTICAR-HO A DÉNIA volver

Dénia és una destinació privilegiada, situat en un entorn ambiental envejable. El seu litoral banyat per la mar Mediterrània ofereix al voltant de 20 km de paisatges costaners de gran bellesa; platges d'arena situades al nord del nucli urbà o cales rocoses i penya-segats situats al sud.

Des de la mar, mentre practiquem paddle surf, podem observar com a teló de fons el Parc Natural del Montgó, el qual s'endinsa en la mar formant el Cap de Sant Antoni, i les aigües del qual estan protegides per la Reserva Marina. En definitiva, és un autèntic plaer descobrir la diversitat de la seua costa i gaudir d'un recorregut sobre aigües netes i cristal·lines.

La poca profunditat de l'aigua en algunes platges com la Marineta Cassiana o Punta del Raset, les fa idònies per a iniciar-se en la pràctica d'aquest esport. Les platges de Dénia, les condicions i els serveis professionals són immillorables, i permeten que es puga practicar al llarg de tot l'any.

Si a això li sumem que Dénia és una destinació turística, dedicada fonamentalment al turisme i activitats relacionades amb la mar, entre elles la pesca, ens trobem en una àrea on es respira naturalesa i es viu fonamentalment a l'aire lliure.