Platges, cales i molta mar volver

Excursions amb vaixell i altres activitats de turisme actiu i d´oci

Platges i cales

Qualsevol època de l'any és perfecta per a visitar les platges de Dénia, ocupen més de 17 km de costa, banyades per aigües càlides i poc profundes són idònies per a tota la família.
Podreu triar entre platges urbanes, platges salvatges amb un ecosistema dunar i de fina arena, o cales rocoses banyades per aigües de la Reserva Marina del Cap Sant Antoni, fabuloses per a practicar submarinisme amb tub respirador i sorprendre's amb la fauna marina.

Observatori marí

La costa de Dénia és un dels punts de major freqüentació de cetacis de la Comunitat Valenciana. En la zona sud de la costa es troba la Reserva Natural i Marina del Cap Sant Antoni, una àrea protegida d'alt valor mediambiental.
Al costat de la carretera de Les Rotes al final de la costa sud es situa un observatori per a l'albirament d'ocells marins i cetacis. Des d'aquest, caminant per la costa o navegant hi ha la possibilitat que vegeu algun dofí, tortuga, balena etc.

Excursions regulars amb vaixell

Un fantàstic pla en família és gaudir de les vistes navegant des de Dénia. Podreu realitzar un mini creuer a bord d'un catamarà o embarcació a motor. L'empresa Mundo Marino ofereix un itinerari que recorre la Reserva Marina del Cap Sant Antoni, on es poden observar els impressionants penya-segats i la multitud d'espècies marines i ocells que habiten en ella.

També ofereixen altres excursions regulars amb vaixell per la costa.

Més informació ACÍ

Aventura en la mar

Dénia és un paradís per als amants dels esports nàutics i activitats en la mar. Si desitgeu practicar-los en família o iniciar als xiquets i joves en alguna pràctica, existeixen nombroses empreses de professionals que us poden informar, algunes d'aquestes activitats requereixen una edat mínima de 8, 12 i 14 anys.


Caiac: excursions guiades i lloguer de material, més informació ACÍ
Paddle Surf: escoles i lloguer de material, més informació ACÍ
Vela: escola i lloguer d'embarcacions, més informació ACÍ
Windsurf: escola i lloguer de material, més informació ACÍ